Balcoane frantuzesti

Obiectivul nostrum este de a va aduce in casa produse de inalta calitate, inovatoare si minimaliste, produse pe care in trecut nu -si permiteau doar cei care detineau proprietati de lux.

Acest sistem de balustrade este ideal pentru a fi montat in exteriorul unor ferestre mari, oferind vizibilitate, luminozitate, dar mai ales siguranta si au o rezistenta mare impotriva factorilor de mediu. Simplu de instalat si usor de intretinut, sunt ideale pentru orice mediu

Balcoanele frantuzesti se realizeaza cu sticla securizata si laminata de 8.2.8 mm asa cum cer Standardele de Siguranta si Securitate. Se poate opta pentru sticla clara, ultraclara, colorata in masa sau gravata. Pentru gusturi mai deosebitesau sticla p0ersonalizata, se poate folosi sablarea, serigafierea sau printarea cu vopsea ceramica.

 

 

Mana curenta:

Balcoanele frantuzesti au un element important, mana curenta, care poate fi rotunda sau dreptunghiulara. Se aplica o garnitura de cauciuc pentru etansare pe foaia de sticla si pestea ea se aplica mana curenta.

 

Garnitura de etansare:

Elemente de imbinare

elemente