Balustrada cu prindere laterala cp – 1402

Sistemul de balustrade cp-1402 este sistemul optim anticadere, atat pentru interior, cat si pentru exterior, avand o eleganta aparte, ofera senzatia de spatiu deschis.
Sina se fixeaza pe exterior, si se monteaza la nivelul solului. Integrarea sistemului de ajustare a sticlei serveste pentru un montaj perfect si curat, iar sticla nu necesita gaurire. Cu o astfel de balustrada mai multa transparent nu este posibila. Dupa montajul sticlei sintemul se inchide cu un capac de aluminiu. Sitemul de balustrade cp – 1402 dispune de un certificat de testare general (AbP – Allgemeines bauaufsichtliches Prüfzeugnis).

Balustradele de sticla se realizeaza cu sticla securizata si laminata de 8.2.8 mm asa cum cer Standardele de Siguranta si Securitate. Se poate opta pentru sticla clara, ultraclara, colorata in masa sau gravata. Pentru gusturi mai deosebite sau sticla personalizata, se poate folosi sablarea, serigafierea sau printarea cu vopsea ceramica.

 

Mana curenta:

Balustrada de sticla mai are un element important, mana curenta, care poate firotunda sau dreptunghiulara. Se aplica o garnitura de cauciuc pentru etansare pe foaia de sticla si pestea ea se aplica mana curenta.

Garnitura de etansare:

Aspecte

  • Sina de aluminiu
  • Suruburi de prindere profil
  • Garnituri de cauciuc pentru fixarea foii de sticla
  • Orificii de drenaj incorporate
  • Capac de aluminiu pentru sina
  • Sticla securizata si laminata 8.2.8

Elemente de imbinare

elemente