BBalustrada de sticla cu prindere in puncte: cp – 1440

Sistemul de balustrade cp – 1440 este un sistem flexibil cu prindere in puncte pe lateral planseului, si va face sa para ca panourile dumneavoastra de sticla sa pluteasca.

Este un sistem ideal anticadere, desi nu necesita stalpi, si creaza un efect continuu, uniform si transparent. Fiind de o eleganta aparte, sistemul de balustrade cu prindere in puncte se pot monta in orice fel de locatie, la mare unde salinitatea distruge orice alte materiale, la munte unde diferentele de temperatura pot afecta rezistenta, sau in birouri si locuinte private pentru o intretinere cat mai usoara.

Balustradele de sticla se realizeaza cu sticla securizata si laminata de 8.2.8 mm asa cum cer Standardele de Siguranta si Securitate. Se poate opta pentru sticla clara, ultraclara, colorata in masa sau gravata. Pentru gusturi mai deosebite, se poate folosi sablarea, serigafierea sau printarea cu vopsea ceramica.

 

Mana curenta:

Balustrada de sticla mai are un element important, mana curenta, care poate fi rotunda sau dreptunghiulara. Se aplica o garnitura de cauciuc pentru etansare pe foaia de sticla si pestea ea se aplica mana curenta.

 

Garnitura de etansare:

  • Piese de aluminiu rotunde de fixare a foii de sticla
  • Mana curenta
  • Sticla securizata si laminata 8.2.8

Elemente de imbinare

elemente