Balustrada de sticla cu sina prindere in sapa: cp – 1400

Sistemul de balustrade cp – 1400 cu sistem de prindere in podea a fost dezvoltat in special pentru arhitectura moderna fara parapeti. Design-ul fara bare de balustrade asigura transparenta maxima si o eleganta aparte. Montajul este foarte usor, deoarece dispune de sistemul de ajustare a sticlei, ce a fost dezvoltat pentru alinierea sticlei. Se fixeaza sina pe marginea planseului, si pe urma se toarna sapa peste profil. Pentru sistemul de prindere este un AbP (certificate de testare general) in pregatire.

Balustradele de sticla se realizeaza cu sticla securizata si laminata de 8.2.8 mm asa cum cer Standardele de Siguranta si Securitate. Se poate opta pentru sticla clara, ultraclara, colorata in masa sau gravata. Pentru gusturi mai deosebitesau sticla personalizata, se poate folosi sablarea, serigafierea sau printarea cu vopsea ceramica.

Mana curenta:

Balustrada de sticla mai are un element important, mana curenta, care poate fi rotunda sau dreptunghiulara. Se aplica o garnitura de cauciuc pentru etansare pe foaia de sticla si pestea ea se aplica mana curenta.

Garnitura de etansare:

Aspecte

Sina de aluminiu in forma de L
Suruburi de fixare
Garnituri de cauciuc pentru fixarea foii de sticla
Orificii de drenaj incorporate
Sticla securizata si laminata 8.2.8

Elemente de imbinare

 

elemente