Balustrade de sticla cu sina prindere podea U

 

Balustradele de sticla sunt un produs inovativ si garanteaza atat siguranta cat si functionalitate, si desigur eleganta. Acest sistem de balustrade va ofera transparenta ideala atat pentru interioare, cat si pentru spatial exterior.

Montarea acestui sistem de balustrade este surprinzator de simplist si curat, va perminte ajustarea fiecarui panou de sticla, sticla neavand nevoie de gaurire, si se pot realiza cele mai indraznete situatii de constructii.

Balustradele de sticla se realizeaza cu sticla securizata si laminata de 8.2.8 mm asa cum cer Standardele de Siguranta si Securitate. Se poate opta pentru sticla clara, ultraclara, colorata in masa sau gravata. Pentru gusturi mai deosebite sau sticla personalizata, se poate folosi sablarea, serigafierea sau printarea cu vopsea ceramica.

 

 

Mana curenta:

Balustrada de sticla mai are un element important, mana curenta, care poate fi rotunda sau dreptunghiulara. Se aplica o garnitura de cauciuc pentru etansare pe foaia de sticla si pestea ea se aplica mana curenta.

 

Garnitura de etansare:

  • Sina de aluminiu
  • Suruburi de fixare
  • Garnituri de cauciuc pentru fixarea sticlei
  • Orificiu de drenaj incorporat
  • Sticla securizata si laminata 8.2.8

Elemente de imbinare

elemente