Copertine de sticla

 

Copertinele de sticla reprezinta o tehnica eleganta de umbrire sau de protectie impotriva ploii, zapezii sau grindinei.

Comparativ cu celelalte tipuri de copertine, cele din sticla confera in primul rand, siguranta, datorita sticlei securizate, de diferite grosimi, iar in al doilea rand, locuinta dumneavoastra va dobandi un aspect deosebit prin design-ul utilizat.

Indiferent de tipul locuinţei (casă de locuit, bloc, institutie publică/privată sau magazin), copertina de sticlă reprezintă alegerea perfectă pentru intrare deoarece îmbină două elemente semnificative: aspect modern si utiltate.

[gallerix cat=9]

Paravan de sticla

Paravanele de sticla sunt o tehnica eleganta de protectie antivant. Nu blocheaza lumina de la intrare in locuinta si vantul nu va afecteaza decorul. Fiind un model simplest, se monteaza foarte usor si…

Copertina de sticla cu prindre brate spider

Acest sistem de copertine ofera posibilitatea de a realiza o copertina mai mare, din mai multe foi de sticla, pe o intindere mare. Sticla se fixeaza cu piese de prindere in puncte, care se fixeaza pe bare orizontale prinse in….

Copertina de sticla cu sistem de prindere cu talpa

Copertinele din sticla au in acelasi timp un rol de protectie a intrarilor sau a peretilor, ori de acoperire a unor cai de acces, dupa cum si….

Copertine de sticla prindere ancora

Copertinele de sticla reprezinta o tehnica eleganta de umbrire, si in acelasi timp de protetie impotriva ploii, zapezii si grindinei….

Copertine de sticla cu sistem design

Copertinele de sticla cu sustinere cu bara de inox, sunt de un design aparte. Acest model ofera posibilitatea de alege sticla cu o adancime mai mare, sau chiar model asimetric. Este un produs….

Copertine de sticla cu piesa prindere tip sabie

Copertina de sticla cu acest tip de prindere este un produs inovativ, solid si foarte usor de montat. Sunt mai multe modele de piese de prindere, potrivita pentru fiecare stil de locuinta, fie ca…