Fereastră de mansardă cu operare de jos – Standard Plus

GLL 1055 B

Standard

Fereastră cu operare în partea de jos

 

Această nouă fereastră din lemn este optimizată energetic cu ajutorul celei mai recente inovații a noastre – sistemul izolator ThermoTechnology™, pentru a menține locuința călduroasă. În plus, are o garnitură suplimentară și geam laminat la interior pentru mai multă siguranță. Fereastra se deschide din partea de jos, cu ajutorul mânerului din zinc cu un nou design, fiind potrivită pentru montări în mansardele cu parapet înalt.

 

 star Mâner din zinc în partea de jos
 star Sistem de ventilare cu două niveluri
 star Filtru pentru praf şi insecte
 star ThermoTehnology
 star Garnitură specială
 star Sticlă securizată

Noul și inovatorul sistem izolator ThermoTechnology™ îți transformă fereastra într-un scut extrem de puternic împotriva vântului şi temperaturilor reci. În combinație cu garnitura suplimentară pentru etanșare, oferă acestui model de fereastră o mai bună eficiență energetică, menținând confortul termic interior.

Garnitura specială îmbunătăţeşte etanşeitatea la aer a ferestrei făcând-o cea mai bună din clasa sa. Drept urmare, te poţi bucura de un climat interior plăcut, fără curenţi nedoriţi. Împreună cu sistemul ThermoTechnology™, oferă o fereastră cu excelente performanţe energetice.

Te poți odihni, lucra sau juca în siguranță sub această fereastră de mansardă datorită geamului interior laminat. În cazul în care sticla este lovită foarte puternic și se sparge, nu se poate fragmenta și împrăștia. Este ideală dacă îți dorești protecție suplimentară și liniște interioară.