Fereastră de mansardă cu operare de sus – Standard Plus

GLU 0055

Standard

Fereastră cu operare în partea de sus

 

Noua noastră fereastră care nu necesită întreţinere este ideală pentru băi şi bucătării sau pentru încăperile în care designul interior impune un finisaj alb. Miezul său de lemn tratat termic este acoperit de un strat de poliuretan rezistent la apă şi la praf, ceea ce înseamnă că asigură o izolare şi o durabilitate excelentă. Fereastra necesită doar o curățare minimă și nu implică revopsire. Având bară de operare în partea de sus, poate fi poziționată cu succes deasupra chiuvetei sau căzii de baie și este potrivită pentru majoritatea înălţimilor de montaj, putând fi manevrată ușor.

 

 star Bară de operare în partea de sus
 star Clapetă de ventilare integrată
 star Filtru pentru praf şi insecte
 star ThermoTehnology
 star Garnitură specială
 star Sticlă securizată
 star Nu necesită întreținere ulterioară

Lăsă aerul proaspăt să pătrundă în locuinţa ta în timp ce gătești sau faci duș. Apăsă ușor bara de operare superioară pentru a permite aerului proaspăt şi curat să pătrundă prin partea superioară a ferestrei. Fereastra rămâne astfel închisă şi filtrul de aer încorporat te protejează de insecte sau praf.

Noul sistem de izolare avansat ThermoTechnology™ transformă fereastra într-un scut suplimentar şi puternic împotriva vântului şi a aerului cald. Împreună cu garnitura specială pentru o etanşeitate suplimentară la aer, această fereastră oferă o eficienţă energetică mai mare şi vă păstrează casa caldă.

Spre deosebire de obişnuitele ferestre din PVC, stratul de poliuretan rezistent la apă al acestor ferestre este uniform, fiind turnat dintr-o singură bucată. Astfel cerceveaua și tocul ferestrei sunt rezistente la umiditare şi la praf iar colțurile nu acumulează umezeală, praf sau murdărie, pentru că nu au îmbinări. Nu este necesară întreţinere ulterioară.