Fereastră de mansardă cu operare de sus – Standard Plus

GLL 1055

Standard plus

Fereastră cu operare în partea de sus

 

Noua noastră fereastră de acoperiş cu operare superioară, optimizată energetic, vă menţine locuinţa caldă şi eficientă energetic. Datorită noului sistem de izolare inovativ ThermoTechnology™ şi garniturii speciale, această fereastră are excelente proprietăţi izolatoare. Bara de operare în partea de sus o face adecvată pentru majoritatea înălţimilor de montaj, iar operarea în partea cea mai de sus îţi permite să plasaţi un birou sau o canapea sub aceasta, putând în continuare să deschizi confortabil fereastra. Ferestrele noastre Standard şi Standard plus cu operare de sus oferă posibilitatea actualizării electrice.

 

 star Bară de operare în partea de sus
 star Clapetă de ventilare integrată
 star Filtru pentru praf şi insecte
 star Thermotehnology
 star Garnitură specială
 star Sticlă securizată

Dacă doreşti confortul operării ferestrei de mansardă Standard Plus cu operare de sus prin simpla atingere a unui buton, o poţi actualiza cu uşurinţă la telecomanda electrică cu motorul nostru suplimentar KMG şi telecomanda KUX. De asemenea este foarte practică pentru ferestrele ce nu sunt la îndemână.

Noul sistem de izolare avansat ThermoTechnology™ transformă fereastra într-un scut suplimentar şi puternic împotriva vântului şi a aerului cald. Împreună cu garnitura specială pentru o etanşeitate suplimentară la aer, această fereastră oferă o eficienţă energetică mai mare şi îți păstrează casa călduroasă.

Poţi dormi, lucra iar copii se pot juca în siguranţă sub această fereastră de mansardă datorită geamului său interior laminat. Dacă sticla este lovită foarte puternic şi se sparge, nu se va sfărâma şi nu se va prăbuşi. Ideală atunci când ai nevoie de un plus de siguranţă şi linişte.