Fereastră de mansardă cu operare de sus – Standard

GZL 1050

Standard

Fereastră cu operare în partea de sus

 

Bara de operare superioară cu design elegant are acum clapetă de ventilare integrată și permite deschiderea şi închiderea facilă a ferestrei, cu o singură mână. Toate ferestrele noastre cu operare superioară sunt potrivite pentru majoritatea înălţimilor de montaj şi pantelor de acoperiş.

 

 star Bară de operare în partea de sus
 star Clapetă de ventilare integrată cu filtru de aer
 star Curăţare uşoară

Doar ferestrele de mansardă VELUX sunt concepute cu operare superioară, fapt care implică avantaje majore: fereastra se deschide ușor chiar dacă sub ea este amplasat mobilier și poate fi montată la 90 de cm față de pardoseală pentru ca tu să te poți bucura de priveliște.

Lasă aerul proaspăt să pătrundă în locuința ta, chiar dacă ești plecat de acasă sau dacă dormi. Cu o singură acționare a barei de operare, aerul proaspăt și curat va pătrunde prin partea superioară a ferestrei chiar dacă fereastra este închisă, iar tu nu trebuie să-ți faci griji în privința insectelor.

Bara de operare în partea de sus a fost actualizată pentru a oferi o şi mai bună funcționalitate şi arată modern şi elegant datorită designului său. Pentru curăţare trebuie doar să rotești cerceveaua la 180˚şi să fixezi opritorul în cercevea pentru a avea ambele mâini libere.