RAFFSTORE

Ruloul – poate fi montat in orice moment, pentru că este montat pe fatada. O selecție largă de cutii, profile si culori satisface toate asteptarile dumneavoastra estetice. De asemenea, oferim rezistenta la uzura, control radio sau cablu, confort deplin.

Rulourile noastre au proprietăți excelente de izolare termică, sunt o barieră pentru oaspeții nedoriti, iar în cazul în care sunt parțial coborâte, acestea oferă protectie excelenta la soare și caldura.

În toate rulourile montate din oferta noastră veți găsi, de asemenea versiuni cu plase de insecte, care protejeaza in special in timpul verii de insecte enervante.

Capace laminate PA-55

Ofera două dimensiuni de cutii de raffstouri, în functie de marimea găurii construcției. Cutia raffstouri permite lasarea unui spatiu liber sub tavan, si astfel, creste zona funcțională a camerei. Lățimea Maxima disponibilă raffstouri..

Portile de fier PA-77

Compania Luxwin oferă trei dimensiuni de cutii pentru Raffstouri, în funcție de mărimea a deschiderii ușii. Corpul unui uși raftor permite un spațiu liber sub tavan, și așa crește suprafata utila de garaj. Lățimea maximă a porțile Portos este de 4,5 …

Profile PA-55

Profilul PA-55 este utilizat în obloanele de protecție. Acesta este oferit în versiunea fără perforare (pentru a comanda profile cu perforare) într-o ..

Profil PA-77

Profilul PA-77 este utilizat în ușile role garaj. Acesta este oferit în versiunea fără perforare într-o paletă largă de …