Termopan S8000 IQ Plus

S8000iq_plus

Cand este vorba de locuinte in care designul joaca un rol important, alegerea duce in mod firesc catre cea mai noua generatie de profile S 8000 IQ plus.La dezvoltarea lor, pe langa departamentul tehnic au luat parte si designerii GEALAN. Rezultatul este reflectat de arhitectura profilului. Tocurile, cercevelele si baghetele de geam au linii atragatoare si elegante, accentuand individualitatea si grija pentru detaliu.

Ferestrele din sistemul S 8000 IQ conving prin aspectul arcuit si contururile rotunjite. Acestea sunt potrivite pentru o atmosfera sofisticata, atat in stil clasic cat si in stil orientat spre estetic, deoarece se potrivesc in mod armonios cu orice tip de design. Pe langa aceasta, noul sistem IQ plus este disponibil intr-o multitudine de nuante decor lemn si folii uni.

Sistemul de profile cu 6 camere S 8000 IQ Plus dispune de proprietati deosebite de izolatie termica datorita adancimii de constructie exceptionale, de 83 mm. Acest nou sistem cu garnitura de contact a fost proiectat special pentru cereri care implica adancimi de constructie de 80 mm si/sau valori Uf de 1,1 W/m²K sau mai mici.

  • izolare termica si fonica foarte buna datorita adancimii de constructie marite
  • (Uf = 1,1 W/m²K la rigidizare standard) (termopan)
  • stabilitate exceptionala datorita armaturii groase de otel din tocuri si cercevele
  • multiple posibilitati de combinare,datorita compatibilitatii cu sistemul de profile S 8000 IQ
  • incadrare in clasa RAL A
  • efecte de sinergie la depozitare si logistica
  • livrabil in numeroase variante de folii decor (lemn)
  • usor de curatat datorita faltului de mari dimensiuni al tocului
  • linie perfecta, cu tocuri, cercevele si baghete rotunjite

 

Geometria cu 6 camere ofera protectie ideala contra frigului si zgomotului, iar eficienta este imbunatatita si prin posibilitatea utilizarii geamului triplu cu grosime de pana la 54 mm. Reduceti astfel considerabil  costurile cu incalzirea si emisiile de CO2. In plus, adancimea mare de constructie asigura rezistenta sporita a colturilor si astfel mai multa stabilitate pentru fereastra. Totodata, rigidizarile din otel de mari dimensiuni, asigura de asemenea fixarea sigura a feroneriei si stabilitate exceptionala.  Faltul interior neted al tocului nu are canturi in care se poate acumula murdaria, ceea ce faciliteaza curatarea ferestrei. In plus, murdaria se indeparteaza extrem de usor de pe exteriorul rotunjit al tocului. Prin inserarea optionala a dispozitivului patentat de ventilatie GECCO (GEALAN CLIMA CONTROL) preveniti activ formarea mucegaiului in special in zona pervazului.

Multiple combinatii posibile

Noile tocuri ale sistemului  S 8000 IQ plus pot fi combinate cu cercevelele din sistemul  standard S 8000 IQ, precum si cu cele din sistemul S 8000 IQ plus. In sistemul S 8000 IQ va stau la dispozitie cercevele cu 4, 5, 6 sau 7 camere. La fel, tocurile din sistemul S 8000 IQ cu  74 mm adancime de constructie, pot fi combinate cu cercevelele din sistemul S 8000 IQ plus. Datorita compatibilitatii ridicate intre sisteme, nu sunt necesare utilaje suplimentare in procesul de fabricatie.

Numeroasele profile suplimentare fac posibila indeplinirea tuturor exigentelor cu privire la ferestre.

newsINSCRIETE SI AFLA
DISCOUNTURILE NOASTRE