Termopan S9000

s9000sistem

CE ESTE O CASĂ PASIVĂ?

O casă pasivă face posibilă menţinerea, atât iarna cât și vara, a unei temperaturi constante fără folosirea unui sistem obișnuit de încălzire sau de climatizare – casa se „încălzește” și se „răcește” în mod pasiv. Folosirea căldurii emanate de razele soarelui prin fereastră, precum și căldura emanată de aparate și de locuitori sunt de ajuns pentru menținerea clădirii în perioada rece la temperaturi interioare confortabile.

STANDARD DE CASĂ PASIVĂ CU S 9000

Noul sistem S 9000 de la GEALAN dispune, prin cele 6 camere din toc și cercevea, geometriile optimizate ale armăturii, înălţimea mărită a peretelui de acoperire a geamului și prin tehnica regândită de etanșare, de o configurație inovativă și modernă a profilelor, ce permite ferestrelor să răspundă într-un mod economic cerințelor înalte ale standardului de casă pasivă.s9000a

 Pe lângă aceasta, casele pasive se deosebesc printr-un nivel de confort termic ridicat. Chiar și la temperaturi exterioare scăzute de durată, temperaturile interioare ale suprafețelor elementelor de construcție nu au voie sa scadă sub anumite valori. Pe această cale se evită efectul de „radiație rece”, rezultat de obicei din diferențe mari de temperatură dintre elementele reci de construcție și aerul cald din încăpere, fenomen perceput de utilizator ca și „curent” de aer.

GARNITURA MEDIANĂ INOVATIVĂ POATE FI LIBER COMBINATĂ

Noul sistem GEALAN S 9000 reunește în mod egal, ca sistem combinat cu adâncime de construcție de 83 mm, caracteristicile și avantajele garniturii mediene și ale celei de bătaie. Adâncimea mare de construcție, cele șase camere ale profilului de toc și cercevea și trei planuri de etanșare sunt garanții ale unei izolări termice uimitoare. Astfel ferestrele răspund chiar și celor mai ridicate pretenții.

s9000_0

Standardul de casă pasivă este o variantă eficientă, din punct de vedere al costurilor, de a reduce necesarul energetic al clădirilor noi la minim și totodată de a crește confortul. Economisirea de energie rezultată conservă resursele și contribuie la sustenabilitate.

newsINSCRIETE SI AFLA
DISCOUNTURILE NOASTRE