Sisteme culisante

În zilele noastre, accentul se pune pe libertatea de mișcare imbinata în mod armonios cu eficiența și estetica inchiderilor cu sticla.

Sistemele culisante indiferent de localizarea lor – ferestre, uși, compartimentari interioare, wintergarden, etc., sau construcția lor – uși culisante cu sine paralele, uși armonice, uși culisante cu sine paralele, etc.

Ofera acea senzație de deschidere și libertate prin folosirea la maxim a spațiului disponibil. Deasemenea datorită constructiei speciale innobileaza orice încăpere, ridicand standardele.

[gallerix cat=13]

Usi armonice sticla

Ușile armonice prin functionalitatea lor sunt perfecte în a transforma o încăpere, într-un spațiu deosebit, deschis, unic, fără efort….

Usi culisante cu ridicare

Acest sistem de copertine ofera posibilitatea de a realiza o copertina mai mare, din mai multe foi de sticla, pe o intindere mare. Sticla se fixeaza cu piese de prindere in puncte, care se fixeaza pe bare orizontale prinse in….

Culisante pe sine paralele

Copertinele din sticla au in acelasi timp un rol de protectie a intrarilor sau a peretilor, ori de acoperire a unor cai de acces, dupa cum si….