Perfecţiune în spaţiu minim

Sisteme de uşi rotative pentru confort şi siguranţă

Sistemele de uşi rotative de la GEZE facilitează întotdeauna accesul atunci când acţionarea manuală este incomodă sau necesită efort mare. Se disting prin fiabilitate şi siguranţă absolută şi printr-o linie de design modernă. GEZE realizează soluţii personalizate şi oferă libertate de creaţie designerilor.

Seria de construcţii TSA electrohidraulică se utilizează pretutindeni unde sunt necesare confortul şi ajutorul la deschiderea unei uşi.

Datorita operatorului de numai şapte centimetri, acţionările din Seria Slimdriveîşi găsesc locul în orice tip de arhitectură a clădirii, fiind aproape invizibile.

Cu Acţionarea ECturn, uşile pot fi deschise şi închise delicat şi confortabil în spaţii interioare fără obstacole.

Sistemul automat de acţionare pentru uşi batante Powerturn deschide în mod fiabil şi sigur şi uşi grele, mari. În acelaşi timp, se integrează în orice arhitectură a clădirii graţie înălţimii sale constructive reduse, fiind aproape invizibil. Funcţia sa unică Smart swing facilitează, în plus, utilizarea manuală fără efort a uşii.

Seria de acţionări TSA pentru uşi rotative

Sistem de uşi rotative pentru uşi cu unul sau două canaturi, utilizabil pentru uşi ale căilor de evacuare/salvare şi ventilare RWA.
Caracteristicile produsului

  • Deschidere sigură chiar şi în cazul penelor de curent cu ajutorul funcţiei „deschidere fără curent”
  • Pentru uşi cu unul sau două canaturi, cu montare pentru împingere sau tragere
  • Funcţionare în regim automat sau deschidere automată în situaţii de urgenţă
  • TSA 160 NT Invers conform DIN 18650 este evaluat la nivelul examinării CE de tip şi certificată conform, îndeplinind EN 954-1
  • Regimuri de funcţionare: „Automat”, „Deschis permanent”, „Nocturn”, „Închidere magazin”
  • Comutator integrat pentru „Oprit”, „Automat” şi „Deschis permanent”. „Închidere magazin” se poate realiza cu ajutorul unui comutator extern.
  • Combinare cu sistem de căi de evacuare GEZE SecuLogic, sistem de control al accesului, sistem de management al clădirilor şi soluţii de ventilare RWA

TSA 160 NT EN7

Drehtuerantrieb_TSA-160-NT-EN7_100x66

Soluţie fiabilă pentru automatizarea uşilor rotative foarte mari şi grele, circulate intens, sau pentru uşi de protecţie împotriva incendiilor. Utilizare optimă în cămine de bătrâni, spitale, centre comerciale, şcoli sau aeroporturi.