Usi si Ferestre Glisante

SchiebefensterSchiebefenster

Pentru o amenajare generoasa a locuintei

Suprafetele mari de sticla prin care patrunde multa lumina in interiorul locuintei sunt acum la moda, in special la trecerea din spatiul de locuit spre terase, balcoane sau gradini. Prin sistemul de profile S8000 IQ, GEALAN a dezvoltat o noua usa glisanta de dimensiuni mari cu etansare printr-un sistem special de garnituri.

Adancimea de 74 mm a structurii profilului pe de o parte si adancimea de 170 mm a combinatiei de profile pe de alta parte permit montarea unor elemente de rigidizare de mari dimensiuni pe cercevea si rama. Acestea contribuie la o stabilitate corespunzatoare a intregii usi.

Noul sistem de etansare inlocuieste cu succes sistemul anterior de etansare prin perii – care nu asigura o etanseitate suficienta impotriva aerului si a ploii torentiale. Noile garnituri glisante din TPE (ELASTOMER TERMOPLASTIC) au o rezistenta la frecare foarte mare. datorita adancimii mari de constructie de 74 mm si a structurii multicamerale a profilului s-a obtinut o izolatie termica foarte buna.

Usi glisante cu ridicare S 8000 IQ

Cu scopul de a completa sistemul complex S 8000 IQ, Gealan a creat in sistemul de ferestre S 8000 IQ o usa glisanta cu ridicare. Aceasta constructie ofera proprietarilor posibilitatea de acces din incaperi mari la terase, balcoane sau gradini. Usile glisante aduc perspective interesante nu numai pentru arhitectura de interior a cladirilor noi. Si la cladirile in renovare se poate imbunatati confortul, prin montarea unei usi glisante.

Suprafete mari de sticla semnaleaza prosperitatea

Usile glisante sunt folosite de fiecare data, acolo unde se pune accent deosebit pe spatiu fara limite aparente. Suprafetele mari de sticla, care aduc multa lumina in interiorul incaperii sunt la moda. Pragul este aproape imperceptibil, ceea ce da o senzatie de continuitate intre spatiul exterior si cel interior.

newsINSCRIETE PENTRU A AFLA
DISCOUNTURILE NOASTRE